Copilă de 12 ani violată și ucisă cu pietre în timp ce vizita un templu cu matușa ei

O fetiță de numai 12 ani a fost violată și ucisă cu pietre în timp ce vizita un templu din Bhopal, în statul indian Madhya Pradesh.

Cei doi atacatori au violat-o pe fetița care vizita templul alături de mătușa sa în vârstă de 16 ani. Agresorii s-au apropiat de ea și au despărțit-o de mătușă, apoi au violat-o și i-au zdrobit capul cu pietre, abandonându-i trupul neînsuflețit, scrie Mirror. Poliția crede că unul dintre suspecți este chiar iubitul mătușii sale și o suspectează și pe ea că ar fi implicată în acest caz oribil.

Citește și 200.000 de coreene violate de soldații japonezi în timpul războiului, dar Tokyo le neagă despăgubirile

În urma anchetelor cei doi bărbați și mătușa fetiței au fost arestați, urmând să se decidă dacă sunt vinovați și care va fi pedeapsa pentru fiecare.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.