Copilă de 12 ani violată și decapitată: frații și unchii au fost arestați. “Au violat-o ani de zile”

Copilă de 12 ani violată și decapitată: frații și unchii au fost arestați. “Au violat-o ani de zile”

Atunci când cele mai groaznice tragedii au loc în familie…

O fetiță de 12 ani a fost violată, strangulată și decapitată în India, potrivit rapoartelor din Hindustan Times, iar trei frați și unchiul au fost arestați pentru crimă. Faptele ar fi avut loc în statul Madhya Pradesh, în special în districtul Sagar.

În cătușe a ajuns și o mătușă a victimei, acuzată că a încercat să inducă în eroare investigatorii care acuzau vecinul nevinovat al crimei. Tânăra de 12 ani  ani a dispărut din casa ei pe 13 martie, iar corpul ei decapitat a fost descoperit a doua zi, pe un câmp, nu departe de satul ei.

”Dacă ma lași să-ți violez fiicele, te iau de soție”, mama acceptă și îi dă barbatului fetițele de 1 și 4 ani

Din prima analiză sa dovedit că fată, înainte de a fi ucisă, a fost victima unui viol. Poliția a promis o taxă de 25 de mii de rupii (325 euro) oricărei persoane care ar fi  furnizat informații, iar în această dimineață a arestat cinci persoane, după mărturisirea unuia dintre frați mai mici, relateaază presa locală Cei acuzați aparțin cercului familiei fetei: ei sunt cei trei frați, unchiul ei și mătușa ei.

Conform povestii fratelui său mai mic, bătrânul și-a violat în mod repetat sora în trecut, dar pe 13 martie, ceilalți doi frați au furiat și ei s-au alăturat unchiului lor, în vârstă de patruzeci de ani. Când fata a amenințat că denunță totul la poliție, frații au strangulat-o, apoi au decapitat-o.

Mătușa a fost arestată deoarece, știind ce sa întâmplat, a încercat să inducă în eroare anchetatorii, acuzând un vecin nevinovat de crimă.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.