Copilă de 11 ani violată și ucisă: teste masive de ADN în Germania

O nouă încercare a poliției germane de a-l identifica pe criminalul unei fetițe de 11 ani ucisă în urmă cu mai bine de 20 de ani.

Autoritățile au demarat un test de masă de ADN asupra bărbaților din vestul orașului Grevenbroich, în speranța de a găsi vinovatul  pentru crima și violul împotriva unei feițe în mai 1996 și al cărui trup lipsit de viață a fost găsit pe o potecă aflată la 70 de kilometri de Grevenbroich, în Euskirchen, lângă Bonn. Un număr de 900 de bărbați, care la acea vreme avea între 14 și 70 de ani, au fost implicați în testul de masă.

Oroare !Un bărbat a forțat o femeie să privească cum îi viola copiii

Răspunsul la apelul autorităților a fost foarte pozitiv și peste 300 de persoane erau deja așteptate la examen, care se desfășoară pe un eșantion de salivă. Deja în 2010 a fost făcută o primă încercare de identificare a persoanei responsabile prin verificări similare la 350 de persoane, dar examinarea nu a dat rezultatele dorite. Acum cazul a fost revizuit și au fost deschise noi căi de investigare.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.