Copil obligat să trăiască într-o cușcă înconjurată de șerpi. O familie întreagă arestată

Și-au ținut bebelușul de 18 luni într-o cușcă, în mijlocul animalelor și al murdăriei. Dar asta nu este totul, pentru că bebelușul era înconjurat și de o serie de animale , inclusiv o boa de aproximativ 3 metri și 56 de câini. Câțiva agenți  din județul Henry din Tennessee au intrat în apartament și au descoperit condițiile în care sărmanul băiat a fost nevoit să trăiască .

Bebelușul se afla într-o cușcă de doar 1 metru lățime, înconjurat de opt șerpi , inclusiv boa de o dimensiune care putea să zdrobească ușor copilul.

Cel mai probabil băiețelul a petrecut cea mai mare parte a timpului acolo , iar anchetatorii încearcă să-și dea seama exact momentul în care a fost închis pentru prima dată în cușcă.

Yemen, alarma UNICEF: „Milioane de copii riscă să moară”

„A fost îngrozitor să vezi în ce condiții a trăit acest copil”, a spus șeriful din județul Henry Mount Belew pentru ziarul Metro.

Printre diferitele animale prezente la fața locului, polițiștii au găsit 431 de șoareci, șobolani și hamsteri , 56 de câini, 86 de pui și cocoși, 10 iepuri, trei pisici, un fazan și un gecko. Agenții cred  că unele dintre animale ar fi putut fi păstrate ca momeli vii pentru șerpi. Anchetatorii au găsit apoi 127 de plante de marijuana și șapte arme în interiorul locuinței .

Întreaga familie a fost arestată: Heather Scarbough de 42 de ani, Thomas Jefferson Brown de 46 de ani, și Charles Brown de 82 de ani, sub acuzația de abandon de minori. Băiatul a fost luat în   de serviciile sociale, în timp ce animalele au fost duse la un adăpost local.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.