Copil migrant afgan în vârstă de 5 ani lovit și ucis de un Tir: era într-o cutie de carton

Un copil în vârstă de 5 ani, un mic migrant afgan , a fost lovit în plin  și ucis de un Tir pe insula Lesbos , Grecia : se afla în interiorul unei cutii într-un parc de magazine.  Acest lucru a fost raportat de către televiziunea grecă ERT, precizând că ” incidentul a avut loc într-o tabără pentru refugiați și migranți din Moria , una dintre cele mai grele ale Europei, în care condițiile de trai sunt extrem de dificile.

Drama bebelușilor. Îngropate de vie pentru s-au născut fetițe

Potrivit postului tv copilul se afla în interiorul unei cutii de carton din parcarea unui magazin unde șoferul a efectuat manovra. Sursele locale au anunțat că șoferul a fost arestat.

Încă nu este clar de ce copilul era în acea cutie și nici dacă era rezident în tabăra Moria , a spus poliția, care investighează incidentul.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.