Copil de doi ani ucis intr-un apartament din Milano. Tatal a chemat ambulanta si a fugit

Copil de doi ani a fost ucis intr-un apartament din Milano. Tatal a chemat ambulanta si a fugit

Caz șocant în Milano, unde copil de numai doi ani a fost găsit fără viață într-un apartament de pe strada Ricciarelli din Milano, Italia.

 

Potrivit presei italiene, pe corpul copilului s-au găsit semne evidente de violență. Picioarele bebelușului erau legate cu o sfoară și prezenta o rană adâncă în zona capului. Mama ar fi dat vina chiar pe tatăl copilului.

 

Tatăl copilului a chemat ambulanța la ora 6: 00 azi dimineață spunând operatorului că micuțul ar fi avut probleme respiratorii , după care a fugit. Anchetele autorităților sunt concentrate asupra bărbatului în vârstă de 25 de ani de origine croată.

 

Zona în care se află apartamentul este locuită de o comunitate de rromi.

Te-ar putea interesa și Caz socant in SUA: mai multi elevi dintr-un liceu au oferit prajituri profesorilor cu sperma si urina

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.