Copil de 8 ani la volanul unei mașini pe autostradă cu 140 km/h: ” Am vrut să mă plimb”

Un copil de 8 ani a condus o mașină cu 140 km pe oră pe o autostradă:  “Am furat mașina de la mama și tata, am vrut să fac doar o plimbare”

Băiețelul de 8 ani a luat mașină părinților și s-a dus pe o autostradă din Germania cu 140km/h . Poliția din Soest, North Rhine Westphalia, a intervenit după ce o femeie a raportat că băiețelul ei a dispărut de acasă în toiul nopții.
În vârstă de 8 ani se urcase în mașina tip  Volkswagen Golf cu transmisie automată pentru a se plimba, și fusese reperat pe autostrada A44 din zona Dortmund. După ce s-a plimbat destul, a scos triunghiul din portbagajul  și l-a așezat la câțiva metri de mașină și a așteptat cuminte ca cineva să îl recupereze.  Când au sosit polițiștii, el a explicat: „Am vrut doar să fac o plimbare”.

Emoționant: un cățel a murit la 15 minute după ce stăpânul lui a pierdut lupta cu cancerul

 

De Andreea Sas 

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.