Copil de 5 ani violat de colegii săi de școală în vârstă de 9 ani: “Îi spuneau …ești prostituata noastră…!”

Un copill de 5 ani fost violat de unii colegi de clasă în drum spre casă. Băiețelul a fost atacat de un grup de băieți mai mari decât el, care l-au urmărit, l-au înconjurat și au profitat de el. Oribila poveste  vine din Africa de Sud iar mama copilului a denunțat cei 4 mici criminali în  în vârstă de nouă ani.

Fetiță de 5 ani sfâșiată de cinci câini în timpul unui picnic cu familia în grădină

Femeia a spus că fiul ei a fost vizat de grupul de bătăușii și nu numai că l-au violat, dar au râs de el și apoi l-au numit prostituată. Mama a văzut copilul să se întoarcă acasă cu o oră întârziere, așa că a început să-i pună întrebări. Copilul a început să plângă și i-a povestit mamei că a fost luat cu forța de un grup de 4 băieți mai mari decât el care l-au dezbrăcat și violat.

Mama a dus copilul la spital, unde medicii au spus că starea lui nu este gravă, cel puțin starea  fizică. Cu toate acestea, femeia nu vrea să renunțe, a decis să denunțe atât familiile cât și violatorii, dar … autoritățile nu s-au mișcat încă să facă nicio investigație…

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.