Copil de 5 ani torturat până la moarte de proprii părinți: chinurile la care l-au supus depășesc orice imaginație

Un cuplu în vârstă de 27 de ani din Singapore și-ar fi ținut copilul în vârstă de cinci ani închis într-o cușcă de pisici, unde l-au torturat până la moarte.

Cu o săptămână înainte de moartea copilului  în octombrie 2016,  au  aruncat apă fierbinte pe el de cel puțin patru ori. Mai mult decât atât aceștia l-au ciupit cu o pereche de clești, l-au lovit cu o mătură și l-au ținut într-o cușcă pentru animale mai multe luni.  Copilul a suferit arsuri severe pe 70% din corp și alte răni, iar cuplul l-au dus la spital șase ore mai târziu. Cuplul mai este acuzat și pentru faptul că a folosit o lingură încinsă pentru a-i însemna palma copilului, după ce a deschis mai multe cutii de lapte praf care erau pentru frații lui.

Citește și: Mâncau polistiren și tapet: două surori de 5 ani și un an salvate din casa ororilor

Potrivit Mirror, medicul spitalului unde a fost îngrijit până la ultima suflare a declarat că, băiețelul avut arsuri de gradul doi și trei, leziuni renale acute, deshidratare, nasul rupt și tăieturi pe față.

Cei doi neagă orice acuzație, iar procesul continuă.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.