Copil de 4 ani bătut până la moarte de tatăl lui pentru că a murdărit pantalonii

Abuz sexual și violență împotriva unui copil de numai 4 ani: ucis de tatăl său, aparent dintr-un motiv banal. Băiețelul și-a murdărit pantalonii , iar bărbatul într-un moment de nebunie  l-a abuzat și ucis. Tatăl, Jose Maria Cuatro Jr  în vârstă de 28 de ani, a declarat că moartea micuțului a survenit în urma unui incident.

Cuatro Jr, 28 de ani, și mama lui Noe, Ursula Elaine Juarez, 26 de ani, au fost acuzați de crimă și tortură împotriva fiului lor  care a murit în iulie 2019 în Palmdale, California. În timpul procesului  tatăl copilului a negat că ar fi abuzat sexual de fiul său și spunând că micuțul s-a înecat în piscina casei. Declarație care s-a dovedit a fi neadevărată (potrivit raportului medicilor, părul copilului  era uscat iar în plămâni nu se afla apă).

Un băiat în vârstă de doi ani a fost masacrat de tatăl său: învăța să folosească olița

Anchetatorii susțin  că ambii părinți l-au torturat pe micuțul Noe în ultimele patru luni de viață. Cu o zi înainte de moartea sa, copilul și-a murdărit pantaloni , un detaliu care l-a înfuriat pe tatăl său: tânărul de 28 de ani l-a bătut, l-a sufocat și abuzat sexual de el.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.