Un copil de 11 ani și-a împușcat mortal tatăl pentru că nu l-a lasat să se joace pe video jocuri

 

S-a întâmplat într-o locuință din Indiana, în SUA. Victima, este un fost militar Matt Makowski iar evenimentele au avut loc la sfârșitul lunii februarie. Băiatul  a fost arestat pentru omor și va trebui să răspundă în fața Tribunalului   de Minori.

Tânărul de 11 ani era acasă cu tatăl său, când părintele a decis să-i confiște jocurile video.

Fetiță nou-născută găsită vie într-un sac de gunoi, rănită și plină de viermi / VIDEO

Orbit de furie copilul s-a dus în dormitorul părinților lui și a așteptat 10 minute până când tatăl său a intrat în cameră. Intrând pe ușă, copilul l-a împușcat în zona pelviană. Polițiștilor le-a mărturisit că de când era la școală se gândea să-l facă pe tatăl său să plătească că nu îl lase să se joace.

Întors de la ore, băiatul și-a pus în aplicare planul diabolic

Potrivit presei  Wbst 22,  din dosarul instanței se pare că băiatul le-a spus agenților că el își dorea un Play Station, un Xbox și un computer și că dacă nu le-ar fi primit, oricum tatal lui ar fi avut aceeași pedeapsă.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.