”Copiii spuneau că e un monstru”, părinții și-au dus fiica la medic ca să îi scoată ochii

”Copiii spuneau că e un monstru”, părinții și-au dus fiica la medic ca să îi scoată ochii

Fetița în vârstă  de 5 ani,  Primrose a fost adoptată de soţii Austin din statul american Georgia de la un orfelinat din China. Copila, care se născuse oarbă, suferea de o formă extrem de rară de glaucom din cauza căreia avea dureri îngrozitoare, iar ochii ei păreau argintii.

Un băiat de 12 ani și-a ucis prietena lui de joacă de 9 ani: “Mai întâi a abuzat de ea, apoi a strangulat-o”

În plus, aspectul ei îi îngrozea pe ceilalţi copii, care o strigau „monstrul” şi fugeau de ea, scrie Metro. Prin urmare, părinţii adoptivi au apelat la chirurg pentru a îi scoate ochii fetiţei. Aceasta şi-a revenit după operaţie şi nu mai are dureri.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.