Copii care traiesc “ca niste caini vagabonzi” acoperiți cu fecale, gandaci si gunoi VIDEO / FOTO

Patru copii au fost crescuți în condiții mizere. Nu pot vorbi corect și nu sunt înscriși nici la școală. Minorii au fost descoperiți într-o casă infestată cu gândaci în St. Petersburg, Rusia.

Cei patru copii „Mowgli” au fost descoperiți de poliție, înconjurați de gunoaie, fecale și gândaci. Starea lor era atât de gravă, încât copiii cu vârste între 5 și 14 ani, nu puteau vorbi corect și nu mergeau nici la școală.

O mamă și-a aruncat copiii de la etajul al treilea: ” O voce mi-a spus că ei sunt diavoli”

Potrivit Mirror, copiii dormeau pe saltele murdare și mucegăite. Un vecin a filmat imaginile terifiante și a publicat materialul pe rețelele sociale pentru a atrage atenția asupra condițiilor inumane în care sunt ținuți minorii. Pardoseala era acoperită cu alimente putrede și gunoi…

 

rusia1 1 În urma înregistrării, poliția s-a autosesizat și a intervenit în cazul celor patru. Copiii au fost transportați la spital, urmând să fie preluați de asistenți sociali, iar mama lor, Natalia, a fost reținută.  Potrivit unor rapoarte un copil din familie a fost adoptat anterior , în timp ce altul a murit în circumstanțe inexplicabile.

 

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.