Copii cu dizabilități îngropați până la gât în excremente de capră în ​​timpul eclipsei solare: „tratamentul” extrem din India

Unii părinți din India, în încercarea disperată de a-și „vindeca” copiii cu dizabilități, i-au îngropat până la gât în noroi amestecat cu excremente de capră. Într-un videoclip îi arată pe cei mici îngroziți, cu capul ieșit din pământ în timpul eclipsei de soare.

Skywatchers din Orientul Mijlociu și Asia au fost martorii fenomenului pe 26 decembrie. Dar în satul indian Taj-Sultanpur, părinții superstițioși și-au îngropat copiii în momentul precis când din soare se mai vedea doar un inel subțire. Acest ritual de ”vindecare a copiilor du dizabilități putea avea loc doar în cimitir.  Martorii au spus că toți copiii aveau dizabilități, iar părinții lor „credeau că îngroparea lor în timpul eclipsei îi va„ vindeca ”.

Citește și Legat în lanțuri și fără mâncare, așa a murit un băiețel de numai 12 ani

Tatăl unei fetițe a spus: „Am făcut ceea ce ne-au spus bătrânii noștri, pentru că tratamentul medical nu ne-a ajutat și am decis să încercăm și acest lucru. Nu știm dacă ne va vindeca fiica sau nu, dar am vrut să încercăm ». Când polițiștii și oficialii au fost alertați de situație, au intervent în cimitir pentru a elibera copiii.   Surse oficiale au identificat cel puțin trei copii victime ale acestor ritualuri crude. Puja , în vârstă de cinci ani, Sanjana de 3 ani  și Kaveri Mallappa în vârstă de 11 ani –  Presa internațională a scris  că cel puțin alți trei bebeluși au fost înmormântați vii în timpul eclipsei.

După ce au fost salvați, părinții lor au fost avertizați să nu mai efectueze ritualuri similare în viitor. Președintele Comitetului pentru protecția copilului, Reena D’Souza, a declarat că toți copiii  vor fi îngrijiți și vor  primi tratament medical adecvat.

Pentru mai multe articole interesante rămân cu noi pentru  RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de  Facebook ,  Twitter  și  Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.