Copii batuți cu un cablu electric pentru că au mâncat pastele din frigider: ”Nu aveați voie !”

Copii batuți cu un cablu electric pentru că au mâncat pastele din frigider: ”Nu aveați voie !”

O mamă și-a bătut cei doi copii de 6 și 9 ani pentru că au mâncat paste din frigider în timp ce era era la servici. Această ”mamă” se numește Latamara Taylor în vârstă de 31 de ani din Miami. Femeia și-a lăsat cei doi copii singuri acasă și a plecat la servici. După opt ore, întorcându-se acacasă a observat că cei doi copii au mâncat pastele din frigider fără permisiunea ei, așa că i-a pedepsid bătânu-i cu un cablu electric.

Șocul unui tată când și-a văzut fiul într-un video postat pe internet bătut cu bestialitate de o bandă de infractori

Femeia le-ar fi spus să o avertizeze dacă le este foame, dar cei mici scotocind în frigider, au văzut pastele și au decis să le mănânce. Cei doi copii, în vârstă de 9 și 6 ani, au fost biciuiți în mod barbar și repetat cu un cablu electric, lăsând semne pe tot corpul micuților. Tatăl copiilor, văzând semnele pe corpul copiilor a denunțat-o, scrie Daily Mail.

Bărbatul observând semnele a cerut explicații femeii și a plecat direct la poliție. În acel moment femeia, în pragul unei crize de nervi a încercat să-și calce fostul soț cu mașina.  Femeia a fost arestată cu acuzația de violență  și abandon de minori iar copii au fost afidați tatălui.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.