Copernicus: “Fumul din incendiile din SUA a ajuns în Europa”

Incendiile care au izbucnit în vestul Statelor Unite de săptămâni sunt atât de vaste și puternice încât fumul pe care îl degajă s-a răspândit până în Europa. De când și-a început observațiile prin satelit în 2003, Serviciul European pentru Schimbări Climatice Copernicus nu a înregistrat niciodată date  atât de îngrijorătoare.

Incendii scăpate de sub control în SUA: peste 500.000 de persoane strămutate în Oregon și 26 decese

Potrivit Copernicus care este programul Uniunii Europene de observare a Pământului și care privește planeta noastră și mediul înconjurător pentru beneficiul final al tuturor cetățenilor europeni, activitatea acestor incendii este „de zeci până la sute de ori mai intensă” decât alte incendii care s-au produs până la acest moment.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.