Coonavirus Italia: în ultimele 24 de ore 681 de persoane și-au pierdut viața

În Italia, numărul de infecții a crescut (4.805 într-o singură zi, cu 220 mai mult decât ieri), iar pacienții internați în terapie intensivă  sunt mai puțini cu 74.

Numărul deceselor în ultimele 24 de ore este de. Ieri cifra era de 766, a declarat șeful departamentului Protecție Civilă Angelo Borrelli în cadrul  conferinței de presă  azi, sâmbătă 4 aprilie.

Conform ultimului buletin aș Protecție Civile, numărul de infectați este de 88.274 de persoane , 15.362 de morți și 20.996 considerați infectați pentru un total de 124.632 de cazuri înregistrate.

Începând de mâine și până pe 13 aprilie, în  regiunea Lombardia toți cetățenii vor fi obligați prin lege să isă afară numai cu măști

Italia solicită un acord cu România pentru redeschiderea fluxului de lucrători sezonieri pe câmpuri

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.