Anticoncepționalele a ucis o tânără de 21 de ani. Mama: „Nimeni nu ne-a avertizat privind riscurile”

O tânără profesoară a murit din cauza  anticoncepționalelor. Fallan Kurek, în vârstă de 21 de ani, trebuia să ia pastilele timp de 3 luni, dar după câteva săptămâni a început să se simtă rău. Medicul i-a prescris analgezice, dar în cele din urmă a murit din cauza unui cheag mare.

Fallan începuse să simtă o durere în piept, așa că i s-au administrat analgezice, dar era un cheag sânge în plămâni a-i provoca durerea. Fata a început să aibă dificultăți de respirație până când s-a prăbușit și a murit în fața părinților. Faptele datează din 2015, dar astăzi părinții fetei au vrut să-și amintească de ea pentru a vorbi despre ușurința cu care, potrivit lor, anumite medicamente sunt adesea prescrise și cum unii medici subestimează unele simptome femeilor care iau aceste  anticoncepționale.

Citește și Un băiețel de 5 ani a rămas orfan după ce coronavirusul i-a ucis ambii părinți în numai 3 luni

Familia cere o revizuire a modului în care este prescrisă pastila anticoncepțională  pentru a se asigura că femeile sunt avertizate în mod corespunzător cu privire la riscurile sale. Datele publicate de Agenția de reglementare a medicamentelor și produselor de sănătate arată că până la această oră s-au înregistrat 14 decese din cauza anticoncepționalelor din 2015 , inclusiv opt care au avut cheaguri de sânge. De asemenea, au fost raportate 1.960 de reacții adverse .

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Acest articol a fost verificat cu https://www.thesun.co.uk/news/13208966/teaching-assistant-died-blood-clot-contraceptive-pill/ 
Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.