Contrabandă cu heroina din Pakistan: cuplul riscă pedeapsa cu moartea

Contrabandă cu heroina din Pakistan: cuplul riscă pedeapsa cu moartea

Autoritățile pakistaniene au arestat cuplul pe Aeroportul Internațional Sialkot în timp ce încercau să călătorească în Marea Britanie prin Dubai. Mohammed Tahir Ayaz , 26 de ani, și soția sa Ikra Hussain , în vârstă de 20 de ani, au încercat să contrabandeze heroină din Pakistan: din acest motiv riscă pedeapsa cu moartea.

ASF (forța de securitate aeroportuară) ar fi găsit în saci peste 24 de kilograme de heroină cusute în hainele femeii. Legile sunt foarte stricte în ceea ce privește traficul de droguri.

Tragedie în Rio de Janeiro: polițiștii au împuscat mortal o fetiță de 8 ani… din greșeală

Cele mai mult de 24 de kilograme au fost predate forțelor anti-narcotice care vor efectua investigații suplimentare. Costul heroinei confiscate este estimat la aproximativ două milioane de dolari pe piața internațională.

Traficul de droguri din Pakistan este pedepsit sever: legea  prevede pedeapsa cu moartea.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.