Contaminat la 13 ani, Lewis se trezește din comă: „Virusul afectează pe oricine”

Cuvintele mamei sale Torry Karen Simpson a impresionat opinia publică britanică. Lewis Greig, un băiat de 13 ani infectat cu noul de coronavirus , a ieșit în cele din urmă din coma indusă și externat din terapia intensivă.  Adolescentul, deși este încă internat în spital, acum respiră autonom și fără ajutorul aparatului pulmonar iar starea lui de sănătate se îmbunătățesc pe zi ce trece. ” Acum este în stare stabilă și face bune progrese . Încă mai ia multe medicamente, dar este mult mai bine “, a explicat mama, mulțumind personalului spitalelor din Aberdeen și Glasgow care l-au tratat.

Coronavirus, Bill Gates: „O viață normală? Nu înainte de un an sau doi”

Calvarul lui Lewis a început săptămâna trecută, când Lewis a început să facă febră mare și pe corp îi apăruse  o erupție violentă , un simptom decisiv neobișnuit, dar care pare a fi unul dintre cele legate de coronavirus la copii. Acesta este și motivul pentru care părinții lui au fost nevoiți să-l interneze la spital. Părinții nu- și explică cum ar fi putut să se infecteze cu  virusul în ciuda respectării reglementărilor privind distanțarea socială și de a rămâne acasă cât mai mult posibil.

Criminal la 13 ani: pierde la un video joc, distruge mobila din casă și ucide cu 15 lovituri de cuțit frățiorul de 7 ani

„Vorbim despre un copil care a fost cât mai departe de oameni și a stat în casă. Știa cât de important este, dar, din păcate, acest lucru arată că se poate întâmpla oricui și oricum , chiar dacă se respectă distanțarea socială ”, a spus mama adăugând:„ Am spus povestea pentru că vrem să-i facem și pe alții să înțeleagă cât este de periculos acest virus”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.