Consuma 13.000 de calorii pe zi pentru a-i face pe plac iubitului ei

Consuma 13.000 de calorii pe zi pentru a-i face pe plac iubitului ei “Simțeam că mor încet, încet, dar nu aveam puterea să reacționez”, a spus femeia.

Iubea  un bărbat care îi plăceau femeile grase, era pervesiunea lui,iar Patty Sanchez,ar fi făcut orice ca să-l facă fericit. A  decis să urmeze o dietă de 13.000 de calorii pe zi pentru a putea să se îngrașe cât mai repede. Visul ei era să devină cea mai grasă femeie din lume:

“Simțeam cum mor încet, încet, dar nu aveam puterea să reacționez. Îmi dădeam seama de condiția mea, dar pe jumătate” ,  a spus femeia originară din Nevada

Patty și prietenul ei s-au întâlnit în anul 2000: “Când l-am întâlnit nu avea nici o perversiune. După puțin timp mi-a spus că i-am deschis ochii către o altă lume. 90% din  relațiia noastră se învârtea în jurul alimentației Găteam și în timp ce mâncam el mă mângâia pe burtă ”, a spus femeia. Situația a degenerat, iar Patty a ajuns să cântărească 327 de kilograme.

Un student s-a sinucis chiar în ziua absolvirii: și-a mințit părinții că a luat toate examenele

Îi era aproape imposibil să mai facă orice mișcare.  Doar în acel moment, a înțeles că a ajuns la capătul liniei și a trebuit să găsească forța de a recționa.  În primul rând, după 10 ani de relație, a părăsit acel bărbat, a început să mănânce mai puțin și a decis să aibă grijă de ea așa cum nu a mai făcut-o niciodată.

Patty datorită determinației a reușit să iasă din acea situație și a înțeles că acel bărbat nu a iubit-o niciodată. Acum Acesta cântărește 216 de kilograme și duce un stil de viață sănătos, începând cu alimentația.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.