Considerat o minune a disciplinei, alpinistul Brad Godbright a murit, prăbușindu-se de la 200 de metri

A murit alpinistul Brad Godbright , considerat o minune a disciplinei „free solo“. Acesta este tipul de alpinism care se execută fără frânghii sau protecție. Pe „The Nose”, la 19 octombrie 2017, el a stabilit noul record de viteză de 2 ore 19 minute 44 de secunde. Cu el, cu acea ocazie, și Jim Reinholds. Și tocmai în momentul în care escalada unul dintre acei munți abrupți  americanul în vârstă de 31 de ani și-a pierdut viața căzând de la o înălțime de 200 de metri.

Citește și Descoperă din mesajele soției că fiul nu este al lui și îl ucide

Accidentul ar fi avut loc în Mexic , în timp ce escalada pe Sendero Luminoso din lanțul Portero Chico. Cu toate acestea, ceea ce a provocat căderea tânărului sportiv nu este încă clar. Autoritățile locale, pe lângă faptul că au raportat veste au început o anchetă pentru a determina dinamica exactă a morții.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.