Congresmanul islamic Ilhan Omar îndeamnă să “dezlănțuiească iadul în SUA”

Congresmanul democrat Ilhan Omar incită la “dezlănțuirea iadului în SUA”, deoarece musulmanii sunt “cetățeni de clasa a doua”.

Ilhan Omar, o politiciană de origine somaleză, însă naturalizat în Statele Unite, membru al Camerei Reprezentanților din Minnesota și ales cu Partidul Democrat, a cerut musulmanilor să “elibereze iadul în Statele Unite” și “să creeze neliniște pentru populație” scrie Washington Times.

O externalizare care are toate caracteristicile așa-numitei “discursuri de ură” și care a declanșat ruptura în opinia publică americană, cu unii utilizatori pe social media chiar presupunând incitare la terorism.

Omar a mai adăugat : “Pentru că aici este adevărul, aici este adevărul: de prea mult timp am trăit în disconfortul de a fi cetățeni de clasa a doua și sincer eu m-am săturat și fiecare musulman din această țară s-a săturat”.

Congresmanul islamic nu a ratat ocazia de a ataca pe președintele Donald Trump, acuzându-l de răspândirea urii împotriva islamului și chiar susținând că este parțial vinovat pentru atacul asupra moscheii din Christchurch, Noua Zeelandă.

Omar ajunsese deja în ochii ”ciclonului politic”, deoarece acuza lobby-urile evreiești de a influența politicienii americani

Afirmații care au provocat critici dure din partea opiniei publice și a cercurilor evreiești, îngrijorate de afirmațiile femeii, definite ca fiind “antisemite”.

Aceiași democrați ai Congresului au criticat cuvintele lui Omar, fără să țină seama de posibila înlăturare a femeii de la rolul ei în Camera Comisiei pentru Afaceri Externe.

Ilhan Omar a cerut, de asemenea, închiderea Imigrării și Aplicării Vamale a Statelor Unite (ICE), agenția federală, parte a Departamentului pentru Securitate Internă al Statelor Unite este responsabilă de controlul securității a frontierelor și imigrației.

Omar a scris pe site-ul său web, că ICE ar fi o agenție “brutală, militarizată și nesigură” și că strategia cea mai potrivită ar fi aceea  de a ” primi imigranții în Statele Unite, să le ofere mijloace simple și accesibile pentru a deveni legali, “dar și ” creșterea numărului de refugiați și solicitanți de azil acceptat în Statele Unite “.

Te-ar putea interesa și Crema Nivea, mai mult decât o simplă cremă! Iată beneficiile ei de care nu știai

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.