Congo,UNICEF: “foametea și malnutriția au atins cel mai înalt nivel înregistrat vreodată”

Congo,UNICEF: “foametea și malnutriția au atins cel mai înalt nivel înregistrat vreodată”

Numărul persoanelor care au nevoie de ajutor umanitar în Congo a crescut dramatic în ultimul an la 13 milioane și “foametea și malnutriția au atins cel mai înalt nivel înregistrat vreodată”.

Acest lucru a fost declarat de directorul executiv al UNICEF, Henrietta Fore, care explică faptul că 7,5 milioane de persoane care au nevoie de ajutor sunt copii, dintre care 4 milioane suferă de malnutriție acută și peste 1,4 milioane de subnutriție severă acută.

 

Te-ar putea interesa și Congo, 1.000 de cazuri de Ebola din luna august. „Epidemia este de necontrolat”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.