Congo, cel puțin 36 de civili uciși în Beni

Cel puțin 36 de civili au fost uciși pe teritoriul Beni, în estul Republicii Democrate Congo, potrivit celui mai recent raport provenit din surse locale.

Citește și ”Mori, mori !” Un băiat de numai 9 ani și-a înjunghiat sora de 5 ani pentru că nu putea să iasă la joacă

“Alte 25 de cadavre au fost găsite, împușcate mortal . Acest lucru aduce bilanțul victimelor la 36 de morți”, a declarat administratorul politic al teritoriului Beni Donat Kibwana, potrivit Afp.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.