Congo, 1.000 de cazuri de Ebola din luna august. “Epidemia este de necontrolat”

O mie de persoane au contractat Ebola în Republica Democratică Congo începând cu luna august.

Acest lucru este raportul transmis de către Comitetul Internațional de Ajutor (IRC), subliniind într-o notă că “această epidemie nu este încă sub control”. Potrivit autorităților congoleze, mai mult de 629 de persoane au murit până acum.

 

Tariq Riebl, directorul operațiunilor de urgență ICR, a anuțat”o creștere a numărului de cazuri Ebola”: “Săptămâna trecută – a precizat el -s-au înregistrat 58 de cazuri noi de Ebola.  Este cel mai mare număr într-o săptămână din acest an”, se arată în presa internațională.

 

Te-ar putea interesa și Piața sclavilor: groaza migranților vânduți și cumpărați în Libia

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.