Confundă „urnele de vot” cu „polonezi”, greșeala lui Trump pe Twitter devine virală

„Voturile nu pot fi exprimate după închiderea polonezilor”. Astfel, prin confundarea termenului „polls” cu „Poles” (polonezi), președintele SUA Donald Trump și-a făcut tweet-ul să devină viral în care i-a definit pe republicani drept „grozavi”, acuzându-i pe democrați că vor „să încerce să-i fure alegerile ”. La doar 45 de minute de la postarea lui Trump, cuvântul „Poles” a devenit viral pe Twitter cu peste 60.000 de tweets.

Citește și Australia, s-a descoperit un nou recif de corali: mai înalt decât Turnul Eiffel VIDEO

În urma mesajului greșit care a devenit viral în câteva minute, europarlamentarul polonez și fostul ministru de externe al Varșoviei, Radoslaw Sikorski, au intervenit: „Mai întâi guvernul nostru naționalist și acum Donald Trump vor să închidă polonezii? De ce?”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.