Confruntari in Libia, Amsi: pana in prezent, cel puțin 190 de morti, 60 sunt copii

Confruntari in Libia, Amsi: pana in prezent, cel puțin 190 de morti, 60 sunt copii

Cel puțin 190 de persoane au murit din cauza conflictului din Libia. Este bilnțul furnizat de Asociația medicilor străini din Italia (Amsi), în contact constant cu medicii libieni din zonele de conflict. Victimele includ cel puțin 60 de copii.

 

Persoanele rănite  au crescut la 850, după confruntările de ieri azi noapte. Peste 22.000 de persoane au fost strămutate.

 

Te-ar putea interesa și Un roman a fost sbulberat pe o trecere de pietoni in Italia

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.