Condiment extra: o măsea într-un fel mâncare de la un restaurant chinezesc

O măsea este „condimentul suplimentar” pe care un cuplu din Worcester l-a găsit în cutia cu mâncare chinezească. Femeia, Stephanie Mcdonough, a raportat descoperirea neobișnuită pe profilul ei de Facebook, postând câteva fotografii .

Un meniu în mod decisiv neașteptat și cu siguranță nu este binevenit. Soții Burrows au decis să-și petreacă o noapte de vineri romantică acasă, un tête-à-tête la lumină lumânări. Pentru a-și începe seara au comandat mâncare cantoneză dintr-un restaurant numit Newtown Takeaway. Tocmai când începuseră să muște o bucată de mușchi de porc, când soțul lui Stephanie, Dave, a simțit ceva „crocant”…poate prea crocant pentru un simplu curry. Așa că a scos afară ceea ce ar fi trebuit să fie un os și a făcut descoperirea dezgustătoare: era un dinte uman.

S-a dus să mănânce la un restaurant japonez, a rămas dezgustată când a văzut un pui de șobolan în farfurie

” La început am crezut că este un os, dar apoi, analizându-l bine, ne-am dat seama că este un dinte – a declarat femeia pentru microfoane worcesternews – Amândoi am verificat că nu ne aparține și când am avut certitudinea, am sunat imediat la restaurant. Cantoneză. Directorul Takeaway a încercat să mă convingă că era de porc, dar era evident că era un molar uman. Grija mea era să înțeleg cum a ajuns acolo. ”

Soții Burrows au raportat incidentul și Inspectorilor Sanitari Food Standards Agency și vor să raporteze , de asemenea , la Departamentul de Sanatate a Mediului. Între timp, inspectorii de servicii din Worcestershire investighează incidentul și au început deja inspecțiile la Newtown Takeway.

DO NOT USE NEWTOWN CHINESE WORCESTER!!! Trying to say it’s just gristle from the pork then said it could be from the…

Pubblicato da Stephanie McDonough su Venerdì 25 ottobre 2019


Sursa Foro: Stephanie McDonough

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și InstragramLasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.