Condamnat la moarte prin injecție letală: un bărbat de 45 de ani și-a ucis cei doi copii

Condamnat la moarte prin injecție letală: un bărbat de 45 de ani și-a ucis cei doi copii

Un deținut din Texas, care pretindea că este handicapat mintal, a fost executat pentru că și-a ucis prin înjunghiere cei doi fii săi în 2007. Robert Sparks a fost executat prin injecție letală în penitenciarul de stat Huntsville pentru uciderea lui Harold Sublet și Raekwon Agnew, din 9 ani. și 10 ani, în casa lor din Dallas.

Brazilia, un alt copil a fost împușcat de un glonț ” rătăcit ” la Rio de Janeiro

Sparks, de 45 de ani, a devenit cel de-al șaisprezecelea deținut executat în acest an în Statele Unite și al șaptelea în Texas.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.