Condamnat la închisoare pe viață pentru uciderea și violarea micuței Alesha, judecătorii i-au redus pedeapsa

Condamnat la închisoare pe viață pentru uciderea și violarea micuței Alesha, judecătorii i-au redus pedeapsa

Aaron Campbell, adolescentul care a răpit, violat și ucis-o micuța Alesha MacPhail a primit o reducere de pedeapsă: din cei 27 de ani inițiali, judecătorii de apel au redus pedeapsa cu trei ani. Aaron Campbell, în vârstă de 16 ani, a mărturisit că a răpit-o, violat-o și ucis-o pe micuța Alesha MacPhail, o fetiță britanică în vârstă de șase ani care a dispărut anul trecut în timpul unei vacanțe pe insula Bute, în sud-vestul Scoției.

”Am ucis-o eu pe Alesha. Întâi am violat-o”. Un tânăr de 16 ani condamnat la închisoare pe viață

Vestea reducerii pedepsei stabilită de judecători a fost primită cu furie de familia victimei și nu numai. Decizia instanței a fost numită „un rezultat rușinos”.

Rezultatele  autopsiei pe corpul micuței a arătat că moartea a fost cauzată de “presiuni semnificative asupra gâtului și feței”.

Patologul John Williams a spus că rănile la părțile intime ale copilei au fost “catastrofale” și “cele mai grave” pe care le-a văzut vreodată. Unele au fost provocate în timp ce era încă în viață.

De Claudiu Bot

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.