Compania farmaceutică Eli Lilly suspendă experimentul unui medicament anticovid: „Posibile probleme de siguranță”

Compania farmaceutică Eli Lilly a suspendat experimentul unui tratament împotriva Coronavirusului pe baza unei combinații de anticorpi. Decizia a fost luată din cauza„un potențial motiv de securitate”. Studiul clinic a fost sponsorizat de guvernul SUA.

Citește și Covid, Johnson & Johnson suspendă testarea vaccinului

Știrea vine a doua zi după ce Johnson & Johnson a anunțat suspendarea procesului său de vaccinare, deoarece unul dintre voluntari s-a îmbolnăvit și la o lună după ce testele de vaccin AstraZeneca au fost oprite, deoarece doi participanți la studiu s-au îmbolnăvit.

Studiul clinic al lui Eli Lilly s-a bazat pe o sută de persoane spitalizate pentru Covid-19, supuse tratamentului cu un medicament experimental și comparate cu altele cărora li s-a administrat un placebo.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.