Compania de asigurări nu cred membrii familiei, rudele obligate să ducă cadavrul în biroul lor pentru a dovedi decesul

Compania de asigurări  a refuzat să plătească banii  familiei, susținând că nu există nicio dovadă că persoana care deține acea asigurarea era într-adevăr moartă. O situație dificilă de confruntat pe care rudele au reușit să o rezolve doar prin transportul cadavrului.

Un videoclip, distribuit pe Twitter,  arată cum familia  persoanei dispărute care poartă sacul cu cadavrul și îl duc la biroul de asigurări ca „dovadă” a decesului. Ntombenhle Mhlongo și Thandaza Mtshali au fost filmate transportând trupul unchiului lor Sifiso Justice Mhlongo din provincia KwaZulu-Natal, Africa de Sud. Nepoții au avut mai multe probleme care  nu le-au permis să plătească costurile înmormântării unchiului.

Arsuri de țigări și diverse arsuri de brichetă pe corpul fiului său de 2 ani: tatăl acuzat de tortură

Cei doi aduseseră documentele, dar asigurătorii au refuzat să le dea cei 1400 de euro la care aveau dreptul. Familia decedatului este foarte săracă și se întâmplă adesea ca unele instituții să profite de persoane aflate într-o stare de sărăcie, ca în acest caz. Cu toate acestea, Ntombenhle Mhlongo și Thandaza Mtshali nu au vrut să renunțe și cu mult curaj și hotărâre, au transportat trupul unchiului său până la sediul companiei de aisgurări

În ciuda dovezilor, după cum a raportat Daily Mail, unii martori au declarat că există probleme suplimentare în efectuarea plății. Ca răspuns la videoclipul viral de pe Twitter, Old Mutual a spus că incidentul a fost „foarte șocant” încercând să mușamalizeze cele întâmplate.

Cu toate acestea, mai multe asociații au anunțat că vor îi da în judecată și vor lua legătura cu compania.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.