Compania aeriană din Noua Zeelandă testează căni comestibile pentru a combate deșeurile

Cănile comestibile de cafea ale companiei locale Twiice, sunt fabricate din biscuiți cu aromă de vanilie – și aparent sunt „rezistente la lichide”.

Compania aeriană din Noua Zeelandă servește mai mult de opt milioane de căni de cafea pe an și a declarat că dorește să reducă cantitatea de deșeuri . Însă unii au spus că o schimbare a ceștilor nu este un angajament suficient de mare pentru mediu.

Într-o declarație, compania a spus că ceștile de cafea au fost testate atât “în avion caât  și în teren”, ca parte a eforturilor sale de a găsi “modalități inovatoare de a face față provocărilor sustenabilității”, scrie BBC.

Citește și O mamă în stare vegetativă se trezește când își aude fiica că-i cere să o alăpteze

Jamie Cashmore, cofondatorul Twiice, a declarat că ceștile „ar putea avea un impact cu adevărat pozitiv asupra mediului”. Doar în Marea Britanie, se estimează că aproximativ 2,5 miliarde de cani de cafea sunt aruncate în fiecare an și doar 0,25% din acestea sunt reciclate.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.