Compania aeriană britanică Flybe a intrat în faliment

Compania aeriană britanică Flybe a declarat joi că a intrat în faliment din cauza problemelor economice grave suferite în ultimul timp și că și-a anulat toate zborurile cu efect imediat.

Flybe s-a născut în 1979, sub denumirea de Jersey European Airways, iar în 2019 a fost preluată de consorțiul Connect Airways, susținut de Virgin Atlantic și Stobart Aviation: a fost una dintre cele mai mari companii aeriene britanice low-cost și a operat pe mai mult de 200 de rute în 15 țări europene, dar din de ceva timp a intrat într-o mare dificultate economică.

Citește și VIDEO /Coronavirusul în Iran: medicii și asistentele dansează în spital încercând să ridice moralul pacienților

După cum a raportat de către CEO – ul Mark Anderson, epidemia de coronavirus (SARS-CoV-2) în ultimele săptămâni a înrăutățit și mai mult situația provocând o scădere drastică a rezervărilor și forțând compania să oprească toate zborurile.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.