Un comic a leșinat pe scenă în timpul unui spectacol: descoperă că este pozitiv la Coronavirus | Video

Celebrul actor și comic DL Hughley a ieșit pe scenă în timpul unui spectacol. Artistul în vârstă de 57 de ani s-a simțit dintr-o dată rău și a fost salvată prompt de personalul localului unde a avut loc spectacolul, și de managerul său. Transportat de urgență la spital, bărbatul a făcut investigații, iar agentul său a spus: „Și-a pierdut cunoștința din cauza efortului enorm acumulat în zilele anterioare”, relatează NBC News .

După câteva ore, însă comicul DL Hughley, printr-un videoclip pe social media, le-a explicat fanilor că a contractat Coronavirus.

„Vă mulțumesc pentru mesajele de susținere și pentru rugăciunile voastre, le-am apreciat cu adevărat. Aparent, am pierdut cunoștința și nu mi s-a întâmplat nimic grav. Mi-au făcut analizele  și au descoperit că sunt pozitiv la Coronavirus, deși nu am niciun simptom. Sunt bine, mi-am revenit, dar va trebui să rămân în izolament pentru următoarele două săptămâni în camera mea de hotel. Mulțumesc medicilor și asistentelor care au avut grijă de mine ”, a spus actorul.

Din 1950, cel puțin 3.000 de copii francezi au fost victime ale abuzurilor preoților

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.