Columbia, prea multe crime într-un oraș: episcopul va face un “maxi exorcism” aruncând apă sfințită din …elicopter

Ideea lui Mons. Rubén Dario Jaramillo Montoya este aceea de a “alunga demonii”. Centrul portului din America de Sud este un important punct pentru traficul de droguri și  carteluri de droguri.

Un  ”maxi exorcism” de  sus, cu ajutorul unui elicopter care poate purifica întregul oraș portuar Buenaventura, în Columbia. Episcopul Rubén Dario Jaramillo Montoya a organizat o maxi sfințiere pentru sărbătoarea patronului din 13 iulie, după o altă crimă violentă împotriva unei tinere fete. În mai puțin de un an s-au înregistrat  51 de crime în centrul de trafic de droguri.

Potop in Spania, barajul Almansa s-a revărsat provocând două victime

Pentru Montoya, violența este rodul duhurilor rele care infestă orașul. Pentru aceasta “vrem să înconjurăm  Buenaventura de sus și să stropim cu apă sfântă pentru a vedea dacă putem exorciza și elibera pe toți acei demoni care ne distrug liniștea, astfel încât binecuvântarea lui Dumnezeu să șteargă tot răul care este pe străzile noastre “, a explicat el Blu Radio din Columbia. Episcopul a mai spus că “trebuie să scăpăm de diavol pentru a vedea dacă putem restabili liniștea pe care orașul a pierdut-o prin atâtea crime, acte de corupție și traficul  de droguri care invadează orașul nostru”.

Fugită de acasă de la vârsta de 14 ani, după 5 ani părinții sunt în stare de șoc. Unde era fiica lor

În declarația Conferinței Episcopale din Columbia se precizează că Monsis. Montoya nu va face un adevărat “exorcism”, așa cum scria în presa locală: “După cum explică prelatul  în dialog cu Gaudium Press, este vorba despre o demonstrație  de binecuvântare care va căuta protecția lui Dumnezeu asupra orașului, care este atât de puternic afectată de violență “.

De Andreea Sas

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.