Columbia, peste 270 de mii de persoane au fost afectate de uraganul Iota

Impactul uraganului Iota în Columbia este devastator. 28 de persoane au murit și peste 270.000 de persoane au fost afectate.

„Pământul nu este capabil să rețină cantitatea de apă care a căzut în câteva zile, ceea ce a provocat revărsarea canalelor și a inundat locuințe, școli și centre de sănătate”, au spus membrii echipei de urgență a Acțiunea  împotriva Foamei în Guajira.

Citește și Ciocnire frontală între autobuz și camion: cel puțin 37 de morți și zeci de răniți

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.