Columbia, grevă națională: 3 morți și 273 de răniți

Columbia, grevă națională: 3 morți și 273 de răniți

În ziua grevei naționale din Columbia  trei persoane au murit și alte 273 au fost rănite, inclusiv 151 de polițiști. Știrea a fost anunțată de ministrul Apărării, Carlos Holmes Trujillo. Unul dintre cele mai grave incidente a avut loc la Buenaventura, unde poliția a intervenit pentru a opri jafurile unui supermarket și au murit doi protestatari. O altă persoană a murit în municipiul Candelaria.

De la începutul anului 2019 în Congo, aproape 5000 de oameni au murit de rujeolă

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.