Columbia, foștii lideri FARC cer iertare în instanță

Columbia, foștii lideri FARC cer iertare în instanță

Unsprezece foști comandanți ai Forțelor Armate Revoluționare din Columbia (Farc), până în 2016 cea mai puternică organizație de gherilă din America Latină, s-au prezentat în fața magistraților Special Justice Justice for Peace (JEP) cărora le-au înmânat  documente și au cerut „iertare pentru durerile provocate familiilor celor care au fost răpiți și uciși”.

Și-a ucis fiica cu un ciocan după care a aruncat-o în dulap. ”Guvenul m-a obligat s-o fac”

Procurorul special JEP le-a cerut informații despre toate cele 522 de persoane răpite și ucise.

Pentru mai multe articole interesante rămân cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de  Facebook ,  Twitter  și  Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.