Columbia, explozie într-o mină de lângă Bogota: 11 morți

O explozie puternică a avut loc în Columbia într-o rețea de trei mine de cărbune nu departe de Bogota, cu un număr provizoriu de cel puțin unsprezece decese.

Accidentul s-a produs în satul Pueblo Viejo din municipiul Cucunubá. Doi mineri au fost extrași vii de sub dărâmături , iar un altul este dat dispărut. Se pare  că explozia a fost cauzată de o acumulare de gaz în interiorul unui tunel.

Un camion cu 64 de migranți morți a fost descoperit în Mozambic: 14 au supraviețuit printre cadavre

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.