Columbia, candidata la primăria orașului Suarez a fost arsă de vie

În Columbia este  din ce în ce mai mult în haos. În timp ce ministrul Apărării, Guillermo Botero anunța că presupușii rebeli disidenți ai Forțelor Armate Revoluționare din Columbia (FARC) uciși în cadrul unei operațiuni efectuate de armata columbiană s-au ridicat la 14, o altă crimă politică a zguduit opinia publică . Karina Garcia Sierra, candidata pentru primarul orașului columbian Suarez a fost ucisă, împreună cu alte cinci persoane, în timp ce călătoau cu mașina.

Garcia, membră al partidului de instruire al Centrului Liberal, a fost arsă de vie cu alte 4 persoane și o altă femeie care era probabil mama ei.

O mamă-monstru care și-a forțat copiii să mănânce fecale de câine, a evitat închisoarea

“Condamnăm cu tristețe masacrul săvârșit în districtul Betulia, municipiul Suárez (Cauca), împotriva candidatei pentru primarie Karina Garca și însoțitorii săi”, a declarat Ombudsmanul columbian pe Twitter.  În urmă cu câteva săptămâni lansase o alarmă asupra riscurilor pentru politicieni din acea parte a țării.

Guvernatorul a declarat că este prea devreme pentru a stabili autorii masacrului cu certitudine, dar a subliniat că Suárez este înconjurat de culturi ilicite și laboratoare pentru prelucrarea cocainei.

În urmă cu săptămâni, candidata Martinez a raportat intimidarea împotriva campaniei electorale după ce a primit amenințări și după ce unele dintre sediile sale electorale au fost incendiate.

Conform rapoartelor preliminare, Garcia Sierra a fost răpită duminică de doi bărbați înarmați. Trupurile tinerei cadidate  și ale celorlalte victime ar fi fost găsite carbonizate într-o mașină încă în flăcări.

De Marius Bot

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.