Columbia, atac la o secție de poliție: cel puțin trei morți

Columbia, atac la o secție de poliție: cel puțin trei morți

Cel puțin trei polițiști au fost uciși și alți  șapte au fost răniți într-un atac cu explozibili la o secție de poliție din Santander de Quilichao, Columbia, vineri seară. Acest lucru a fost anunțat de agenția Efe.

Columbia, grevă națională: 3 morți și 273 de răniți

Guvernul columbian a comandat ca nimeni să nu iasă pe străzile din din Bogotà din cauza persistenței unor accidente grave, confruntări, jafuri și blocaje rutiere, legate de ziua grevei naționale de joi.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.