Columbia, accident între două bărci : 14 oameni au murit, cel puțin șase sunt copii

Tragedie în Columbia, unde cel puțin 14 oameni au murit în urma scufundării a două bărci mici care transportau aproximativ cincizeci de invitați la o petrecere. Acest lucru a fost anunțat de mass-media columbiană, precizând că cele două bărci erau din lemn și navigau din Tumaco, în departamentul Nariño, în ciuda condițiilor nefavorabile din Oceanul Pacific, cu valuri înalte de peste doi metri și rafale de vânt foarte puternice. Numărul accidentului include și mai multe persoane dispărute.

Surse locale au raportat că pasagerii celor două bărci se îndreptau către zona cunoscută sub numele de San José del Guayabo, la aproximativ o oră cu barca din Tumaco, pentru a participa la petrecerea de ziua unei fete de 15 ani. Alarma a fost dată de unul dintre pasageri, care a avut timp să-și cheme rudele la sol permițând sosirea diferitelor unități de salvare care au salvat 35 de persoane și a recuperat cadavrele a două femei și a unui copil.

Citește și Anita Moorjani: „M-am întors din cealaltă lume pentru a transmite un mesaj umanității”

Direcția Generală Maritimă din Ecuador și Garda de Coastă din Tumaco, cu sprijinul elicopterelor și avioanelor, și-au continuat cercetările pentru a localiza o parte din pasageri, dar nu s-au găsit.

Primarul din Tumaco, María Emilsen Angulo, a raportat identitatea victimelor, inclusiv a mai multor copii. Sunt Alvear Sinisterra 47 de ani, Cintya Preciado 23 de ani, Jessier Tomás Preciado 5 ani, Junior Daniel Hurtado Cabezas 19 de ani, Freider Dájome Banderas 3, Luis Ángel Cortes 4, Yerson Rodríguez 6, Shaira Rodríguez 11 ani, Leydi Montenegro 23 ani, Cristian Perlaza 21 de ani, Juan Perlaza 16 ani și Alexander Armero 3 ani.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră dTwitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.