Columbia, 15 preoți din Villavicencio acuzați de pedofilie, au fost suspendați

Comunitatea credincioșilor din Columbia a fost încântată de anunțarea deciziei Arhiepiscopiei din Villavicencio de a suspenda 15 preoți aflați sub anchetă pentru presupuse abuzuri sexuale. Încă nu există nicio anchetă penală, dar biserica columbiană a deschis o anchetă preliminară pentru a permite începerea „procesului canonic” planificat în aceste cazuri, cu respectarea drepturilor acuzaților.

Blestemul Kennedy: nepoata lui Bob a dispărut în mare

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.