„Cocaina nu protejează împotriva coronavirusului”

  • Nu, cocaina nu protejează împotriva Covid-19. Pentru a sublinia acest lucru nu este vorba doar de oricare profil, ci de cel oficial al Ministerului Sănătății din Franța, care publică zilnic pe Twitter sfaturile sau informații cu privire la știrile de urgența coronavirusului.

Citește și Wizz Air și-a suspendat zborurile spre și dinspre Italia: ce se întâmplă cu biletele rezervate

Cocaina, se arată în postarea dedicată de „Desinfox”, „este un medicament care provoacă dependență și efecte secundare grave și dăunătoare pentru sănătatea oamenilor”.

Citește și Coronavirus și alcool ca „leac”: farsa care ucide Iranul

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.