Cocaină în bananele dintr-un supermarket: o povestea incredibilă. Iată cum s-a întâmplat

Banane cu cocaină , au ajuns accidental în magazinele alimentare. Se întâmplă în Canada, unde aproximativ 21 de pachete de cocaină ascunse în transporturile de banane au ajuns în magazine în urma unei greșeli a traficanților de droguri. Pe 24 februarie 2019, proprietarul magazinului din Kelowna, un orășel din provincia canadiană British Columbia , a sunat la poliție după ce a găsit pachetele de droguri în interiorul transportului de banane pe care îl cumpărase și era gata să le vândă.

Citește și Blue Java: banana albastră cu gust de vanilie

Potrivit ziarului britanic Independent , anchetatorii spun că, cocaina a venit din Columbia și a ajuns la Kelowna în urma unui acord eșuat de droguri.

Ancheta noastră ne-a determinat să stabilim că această cocaină nu era destinată să ajungă în această zonă, probabil că a venit aici ca urmare a unei preluări ratate pe parcurs”, a spus Jeff Carroll de la Secția de stupefiante din poliție.

Pachetele conțineau 800.000 de doze de cocaină, aproximativ un kilogram – în jur de 6 doze pentru fiecare rezident din Kelowna, a spus Carroll.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.