Coafeza pozitivă la Covid deschide salonul: risc de infecții pentru mai mult de o sută de persoane

Este posibil ca un coafor să fi infectat aproape o sută de persoane după ce o coafeză a lucrat în timp ce avea simptomele bolii, cu câteva zile înainte de a rezulta pozitiv pentru noul coronavirus. Este un caz  din Springfield, Missouri, SUA, unde o femeie cu Covid a lucrat și-a primit clientele chiar dacă avea simptomele coronavirusului. Potrivit oficialilor din domeniul sănătății, salonul de coafură a deschis în urmă cu opt zile, primind aproximat 100 de clienți, pe lângă cei 7 colegi de muncă ale proprietarei.

Frankfurt, 40 de persoane s-au infectat după ce au participat la o slujbă

Salonul fusese închis din cauza urgenței coronavirus, dar și-a redeschis ușile săptămâna trecută, chemându-și toți angajații  la muncă. Proprietara , în ciuda simptomelor, a lucrat din 12 mai  până miercurea trecută, când starea ei de sănătate s-a agravat descoperind că este pozitivă la coronavirus.

Acum vor fi făcute teste pentru a descoperi dacă clientele sale au fost infectate sau nu.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter, Instragram  și VK

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.