Coace un strudel la cuptor, dar nu mere, ci cu 40.000 de euro

Coace un strudel la cuptor, dar nu mere, ci cu 40.000 de euro

Prietenul îi ascunsese să se sustragă taxelor și evident că i s-a părut cel mai ideal loc.

Un ștrudel care costă 40 de mii de euro. Acesta este prețul plătit de Alberto Vazzoler, antreprenor de la San Donà di Piave, o municipalitate din provincia Veneția, Italia. El a ascuns banii atât de prietenă cât și pentru a nu plăti taxe la stat.

 

Vinovată că a ars această sumă este prietena lui. Femeia a hotărât să gătească un strudel frumos și, evident, pentru a-l face a trebuit să pornească cuptorul. Păcat, totuși, că omul acolo a ascuns bănuții.  Antreprenorul  a găsit într-adevăr un loc excelent de ascundere  acea sumă de bani. Potrivit presei italiene, Vazzoler este acuzat că a fugit  cu 40 de milioane de euro, reciclându-i în străinătate, iar banii gătiți, sau mai bine, arși în cuptor, făceau parte din ei.

 

După ce a ars banii, femeia a făcut greșeala de a vorbi cu sora ei la telefon povestindu-i isprava. Telefonul era pus sub sub urmărire de garda de finanțe.

Te-ar putea interesa și  Avionul ia foc, trei pasageri denuntati pentru ca au deschis usa de urgenta

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.