CNN: Sabotajul tranziției Trump amenință lansarea vaccinului împotriva Covid

„Sabotarea” președintelui SUA Donald Trump de lăsare a puterii președintelui ales Joe Bidem amenință lansarea vaccinului coronavirus în cea mai afectată țară dramatică din lume. Acest lucru a fost susținut de radiodifuzorul CNN, care lansează un atac dur asupra actualului chiriaș al Casei Albe.

„Refuzul președintelui Donald Trump de a se coordona cu președintele ales Joe Biden privind vaccinul Covid-19 aduce o posibilitate uluitoare într-o viziune mai clară: că un comandant-șef al SUA  lucrează în mod activ  pentru a-și sabota succesorul. ”spune Stephen Collinson, într-o corespondență de la Casa Albă. Pentru CNN, „negarea lui Trump de pierderea președenției , minciunile sale despre frauda electorală inexistentă coordonată în masă și negarea ritualurilor de transfer a puterii între administrații nu sunt doar aberații dăunătoare democrației”.

Citește și Tedros Adhanom Ghebreyesus vorbește despre vaccin: ”Nu este suficient pentru a opri pandemia”

Și „având în vedere situația de urgență națională actuală, acesta amenință să provoace consecințe practice care ar putea afecta următoarea Casă Albă a lui Biden nu doar în sens politic”. „Există îngrijorări din ce în ce mai mari că obstrucția lui Trump încetinește și complică administrarea vaccinului, ceea ce aduce perspectiva revenirii la viața normală din studiile care arată că vaccinul este  eficient  în oprirea infecției cu mai mult de 90% “, spune corespondentul CNN.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.